Επικαιροτητα

Περιφέρεια: Μετακομίζουν ακόμα τρεις διευθύνσεις

Διαβάστε πότε θα γίνει... 

Την απόφαση για την μετεγκατάσταση τριών ακόμα Διευθύνσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου -και της Π.Ε. Αρκαδίας- στο κτήριο επί της οδού Ναυπλίου 57, στην Τρίπολη, υπέγραψε χθες Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Στην εν λόγω απόφαση -που αφορά ειδικότερα την Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, την Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Αρκαδίας και την Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας έδρας-, περιγράφεται ο χρόνος και ο τρόπος με την οποίον θα γίνει η μετεγκατάσταση.

Σημειώνεται, συγκεκριμένα, ότι όσον αφορά τις πιο πάνω υπηρεσίες "η διαδικασία μετεγκατάστασης θα πραγματοποιηθεί τα χρονικό διάστημα 5-8 Φεβρουαρίου, κατά τρόπο συντονισμένο, ώστε να μην διαταραχθεί ή διακοπεί σε εργάσιμη ώρα και ημέρα η λειτουργία των αναφερομένων υπηρεσιών".

Υπενθυμίζεται, αναφέρει το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, ότι με προηγούμενη ανάλογη απόφαση του περιφερειάρχη -στο τέλος του προηγούμενου χρόνου-, είχε προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα μεταξύ 25 και 31 Ιανουαρίου για την μετεγκατάσταση, στο εν λόγω κτήριο, των Διευθύνσεων α) Αναπτυξιακού Προγραμματισμού έδρας, β) Τεχνικών Εργων έδρας και γ) Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού έδρας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.