Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Συμβάσεις για έργα 800.000€

Διαβάστε για ποια πρόκειται, καθώς και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.

Τρεις συμβάσεις έργων που αφορούν την Π.Ε. Αρκαδίας, συνολικής δαπάνης πάνω από 800.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.

Η πρώτη, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, αφορά το προϋπολογισμού 500.000 ευρώ έργο ενεργειακής αναβάθμισης σειράς κτηρίων σε περιοχές της Αρκαδίας και ειδικότερα, των Δημοτικών Σχολείων Παλούμπα, Κοντοβάζαινας και Νεοχωρίου, του Δημαρχείου Τροπαίων, του ΚΕΠ Βαλτεσινίκου, καθώς και των Πνευματικών Κέντρων Λαγκαδίων και Τροπαίων. 

Η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου έχει οριστεί σε 300 ημέρες.

Η δεύτερη σύμβαση, με δαπάνη 250.000 ευρώ, αφορά τη συντήρηση και βελτίωση του επαρχιακού δρόμου Κιβέρι-Αστρος, έργο το οποίο έχει 270 ημέρες προθεσμία για να ολοκληρωθεί.

Η τρίτη σύμβαση, τέλος, αφορά την αποπεράτωση εργασιών στο Πνευματικό Κέντρο Αθήναιου, έργο δαπάνης 69.017,76 ευρώ (με ΦΠΑ), η προθεσμία για την ολοκλήρωση του οποίου είναι 120 ημέρες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.