Επικαιροτητα

Χωρίς ρεύμα και νερό τα Μαγούλιανα!

Παρά τις διαβεβαιώσεις για επιδιόρθωση της βλάβης, οι εργολάβοι του ΔΕΔΔΗΕ είναι άφαντοι, αναφέρει ανακοίνωση.

Την έντονη αντίδραση  του Πανελληνίου Συλλόγου Μαγουλιανιτών προκαλεί το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης που υπάρχει στο χωριό από το πρωί της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου και έχει ως αποτέλεσμα να διακοπεί και το νερό στο χωριό.

Σε δελτίο Τύπου που εξεδόθη αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης 27ης Ιανουαρίου και συγκεκριμένα έως και σήμερα 28 το πρωί έχοντας παρέλθει πάνω από 30 ώρες το χωριό Μαγούλιανα είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. 

Επίσης τις τελευταίες ώρες δεν υπάρχει και νερό καθώς δεν δουλεύουν τα αντλιοστάσια. Η θερμοκρασία είναι και σήμερα κάτω από το μηδέν, και πέρα από τα προβλήματα θέρμανσης, ορισμένοι ηλικιωμένοι έχουν υποστήριξη από μηχανήματα και εν γένει υπάρχει έντονο το αίσθημα της εγκατάλειψης και απαξίωσης.

Ενώ από χθες υπήρχε διαβεβαίωση ότι η ζημιά θα αποκατασταθεί εντός της ημέρας, ακόμη δεν φαίνεται να υπάρχει λύση με τους εργολάβους του ΔΕΔΔΗΕ να είναι άφαντοι.

Διερωτόμαστε εύλογα λοιπόν αν χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα για να μπορούμε να έχουμε έστω και τις ελάχιστες συνθήκες διαβίωσης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.