Επικαιροτητα

Τατούλης: κ. Νίκα και ως "χαρτορίχτρα" είστε αποτυχημένος

Ανακοίνωση του πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Ο κ. Νίκας αφού …έριξε τις κάρτες Ταρώ ως «χαρτορίχτρα» μάντεψε ότι η «Νέα Πελοπόννησος» και ο Πέτρος Τατούλης θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα στην Αντιπολίτευση!!!

Ενοχλήθηκε ο κ. Περιφερειάρχης γιατί αποκαλύψαμε για μια ακόμη φορά στους πολίτες της Αργολίδας τα μεγάλα ψέματα που λέει, σε ό,τι αφορά έργα για τα οποία έχει απόλυτη άγνοια και ανήκουν αποκλειστικά στην Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη.

Φυσικά αγγίζουν την απόλυτη γελοιότητα τα όσα αναφέρει για τη Μαρίνα του Ναυπλίου, όπου μέσα στην «παραζάλη» του οραματίζεται… ότι ο Πέτρος Τατούλης έχει εξαγγείλει το έργο από το 2010 (ενώ ανέλαβε το 2011) και μάλιστα θυμάται ότι εξαγγέλθηκε εφτά (7) φορές (!). Μπράβο σας που τις μετρήσατε κ.Περιφερειάρχη.

Απ’ ότι φαίνεται κ. Νίκα και ως «χαρτορίχτρα» είστε αποτυχημένος. 

Αντί λοιπόν να προβλέπετε το μέλλον, θα ήταν χρήσιμο σε εσάς να ασχοληθείτε με το παρόν. Σας προτείνουμε να μελετήσετε λεπτομερώς τις διατάξεις του Νόμου, όπου όταν ένας  Περιφερειάρχης διοικεί παράνομα και παραβαίνει τα καθήκοντα του, τίθεται σε αργία.

Καληνύχτα σας κ. Νίκα…   

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.