Επικαιροτητα

"Δίνουμε αποκριάτικο χρώμα στην πόλη και στα χωριά μας..."

...με ήχο και στολισμό καρναβαλικό"

Ο Δήμος Τρίπολης δεν προγραμματίζει αποκριάτικες εκδηλώσεις, λόγω της πανδημίας του covid-19, υπογράμμισε, σε συνέντευξη τύπου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου, η οποία τόνισε ότι η δαπάνη, που εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή, αφορά το στολισμό στην πόλη και στα χωριά του Δήμου.

Μεταξύ άλλων, η Αντιδήμαρχος σημείωσε: «Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν μπορούμε να κάνουμε καμία δράση και καμία εκδήλωση.

Ό,τι κάναμε τα Χριστούγεννα, το ίδιο θα γίνει και στις Απόκριες και συγκεκριμένα θα στολιστεί με φιγούρες σταδιακά τόσο η πόλη μας όσο και τα χωριά του Δήμου μας.Η μουσική θα ξεκινήσει από την 1η Μαρτίου.

Η οικονομική μελέτη που ανακοινώθηκε αφορούσε αποκριάτικο στολισμό του Δήμου Τρίπολης που θα χρησιμοποιηθεί και τα επόμενα χρόνια».

Δ.Τ.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.