Επικαιροτητα

Δ. Μεγαλόπολης: Πως θα λειτουργήσει η λαϊκή της Παρασκευής 26/02

Εξι ειδικά μέτρα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση.

Αύριο, Παρασκευή 26.02.2021, στη Λαϊκή Αγορά Μεγαλόπολης:

1. Ο αριθμός των πωλητών δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να ξεπερνά το 50% των θέσεων πώλησης.

2. Oι πάγκοι μεταξύ των πωλητών να βρίσκονται σε απόσταση πέντε (5) μέτρων. Ο ενδιάμεσος χώρος πρέπει να είναι ελεύθερος από αντικείμενα

3. Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας για όλους (πωλητές και καταναλωτές). 

4. Όλοι οι πωλητές θα πρέπει να τηρούν στον πάγκο τους όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και οι καταναλωτές να μη συνωστίζονται, αλλά να διατηρούν απόσταση μεταξύ τους.

5. Ο τομέας πώλησης Βιομηχανικών/Βιοτεχνικών προϊόντων δε θα λειτουργήσει.

6. Έχει απαιτηθεί από όλους τους επαγγελματίες να διαθέτουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού και έχει ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλοπόλεως για τους απαραίτητους ελέγχους.

Διευκρινίζεται ότι, εκ του νόμου συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των Λαϊκών Αγορών, εκτός από εκείνες που πραγματοποιούνται τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους, επαγγελματίες και πολίτες, να επιδείξουν σύνεση και να συμμορφώνονται με τα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς, εξασφαλίζοντας και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο Αντιδήμαρχος 
Δημήτριος Σιέμπος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.