Επικαιροτητα

Βραβείο για τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης!

3o Βραβείο για τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης στο πατρινό φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων "Μώμος ο Πατρεύς".

Με χαρά σάς ανακοινώνουμε τη βράβευση της Ομάδας μας με το τρίτο βραβείο στο φεστιβάλ ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων "Μώμος ο Πατρεύς", που λαμβάνει χώρα τα δεκατρία τελευταία χρόνια στην Πάτρα στο πλαίσιο των εορτασμών του Πατρινού Καρναβαλιού. Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, ο διαγωνισμός έγινε διαδικτυακά, με 32 συνολικά συμμετοχές (η μία εκτός συναγωνισμού) από θεατρικές ομάδες απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Βρυξέλλες).

Η επιτροπή επιλογής προέκρινε την ομάδα μας στην τελική δεκάδα και μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας των εκπροσώπων κάθε ομάδας, βρεθήκαμε στην τρίτη θέση του βάθρου. Η συμμετοχή μας ήταν το δρώμενο "Από Τρικούπη ούτε ρούπι", με πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Μονοκρούσο και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, που εντασσόταν στη σπονδυλωτή παράσταση "Λόγου χάριν", η οποία ανέβηκε το 2014.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.