Επικαιροτητα

Τρίπολη: Εξι θετικά δείγματα σε 191 τεστ

Συνεχίζεται και σήμερα ο δειγματοληπτικός έλεγχος στην πλατεία Πετρινού.

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα τα επίσημα νούμερα του ΕΟΔΥ για την Τρίπολη μαρτυρούν ότι υπάρχει σχετική διασπορά του κορωνοϊού και στην πόλη μας, κάτι που αποδεικνύεται και από την εικόνα βέβαια που παρουσιάζει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο που μέχρι φιλοξενούσε 29 συνολικά ασθενείς με covid-19. 

Μετά τα 4 κρούσματα τα οποία εντοπίστηκαν κατά τη διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου στην πλατεία Πετρινού την Κυριακή, χθες Δευτέρα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ:

ΠΕ Αρκαδίας: Πλατεία Πέτρινου, Τρίπολη
Πραγματοποιήθηκαν 191 rapid test και προέκυψαν 6 θετικά (3,14%). Αφορούν σε 2 άνδρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.

Αυτό που προβληματίζει τους ειδικούς είναι η διάμεση ηλικία των νοσούντων, αλλά και το ποσοστό της θετικότητας που παραμένει υψηλό. 

Θυμίζουμε ότι και σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου συνεχίζονται τα δωρεάν rapid test στο κέντρο της Τρίπολης, την πλατεία Πετρινού.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.