Επικαιροτητα

Υπόθεση Λιγνάδη: Τρεις αναφορές κατά δικαστικών από Κούγια

Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου εξετάστηκε την Τρίτη από ψυχίατρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Περίπου στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 2 Μαρτίου ο Δημήτρης Λιγνάδης, συνοδεία αστυνομικών, επισκέφθηκε την ψυχιατρική πτέρυγα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, βάσει όσων προβλέπονται στο πρωτόκολλο που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις και ώστε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος από την περασμένη Παρασκευή βρίσκεται προφυλακισμένος στο Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης και βαρύνεται με κατηγορίες βιασμών κατά συρροή, έμεινε στον χώρο εξέτασης για κάτι λιγότερο από ώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του arcadia938 η εξέταση διεξήχθη ομαλά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα επιτρέπεται στον πρώην ηθοποιό και σκηνοθέτη να δεχθεί επισκεπτήριο από τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια, ο οποίος σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου κατέθεσε τρεις αναφορές κατά δικαστικών λειτουργών!

Θέμα ημερών αποτελεί επίσης και η μεταφορά του κ. Λιγνάδη σε θάλαμο του καταστήματος κράτησης μια και εκπνέει η προθεσμία παραμονής του σε "καραντίνα" εξαιτίας των μέτρων που έχουν ληφθεί για την πανδημία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.