Επικαιροτητα

Διαδικτυακή συζήτηση για τις ΑΠΕ στο Μαίναλο

Τη διοργανώνουν από κοινού ο "Χορεσίβιος και η Κοιν.Σ.Επ. Μαίναλον.

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου "Χορεσίβιος", σε συνεργασία με την ΜΑΙΝΑΛΟΝ Κοιν.Σ.Επ. διοργανώνουν διαδικτυακή συζήτηση, την Πέμπτη 11/3/2021 και ώρα 19.00 με θέμα: "Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στο Μαίναλο. Προοπτικές, ενημέρωση των τοπικών κοινοτήτων και οργάνωση αντιδράσεων."

Στην συζήτηση θα παρευρεθεί και ο ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Γορτυνίας κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι υπάρχει φάκελος με πολλά στοιχεία και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ανατρέξει στην διεύθυνση https://drive.google.com/drive/folders

Ο σύνδεσμος στον οποίο μπορείτε να συνδεθείτε ώστε να μετάσχετε στην συζήτηση ζωντανά είναι: https://join.skype.com/dW8fzZIYRJcw και θα είναι ενεργοποιημένος 15 λεπτά πριν την έναρξη. Σε περίπτωση που χρειαστείτε οτιδήποτε ή έχετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον συντονιστή Ε. Σαρτζετάκη στο 6955694994.

Καλή αντάμωση

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.