Επικαιροτητα

Τζιούμης: Στην Τρίπολη όλοι οι προβολείς την 23η Σεπτεμβρίου

Προσκεκλημένος στο κανάλι της Βουλής βρέθηκε ο δήμαρχος και αναφέρθηκε στον σχεδιασμό των εκδηλώσεων για τα 200χρονα της εθνικής παλιγγενεσίας.

Το κανάλι της Βουλής ζήτησε επαφή με τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, χθες Τετάρτη 31.3.2021, τελευταία ημέρα του Μάρτη.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του δήμου, ζήτησε πληροφορίες για τα σχεδιαζόμενα υπό του δήμου για τα διακοσιάχρονα της εθνικής παλιγγενεσίας, στην οποία η Τρίπολη είχε κορυφαίο ρόλο. 

Ο δήμαρχος ανέλυσε τον σχεδιασμό του εορτασμού, ο οποίος, ως είναι φυσικό, θα έχει κέντρο και κορύφωση την ημέρα της άλωσης, την 23η Σεπτεμβρίου.

Τόνισε ότι η ημέρα εκείνη, η εβδομάδα εκείνη, θα είναι «γεμάτη» από Τρίπολη. Οι προβολείς όλης της χώρας – και όχι μόνον – θα είναι στραμμένοι στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και του Μοριά.

Και κάλεσε όλες και όλους να προσέλθουν για ένα προσκύνημα στην πατρίδα του Κολοκοτρώνη, στην κοιτίδα της ελευθερίας του γένους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.