Επικαιροτητα

Προχωρά η ανάπλαση της Αγίου Βασιλείου

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Τρίπολης για τη χρηματοδότηση του έργου.  

Υλοποιείται ένα νευραλγικής σημασίας έργο για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, το οποίο αποτελούσε "δέσμευση" της νέας Δημοτικής Αρχής και, μάλιστα, είχε, για πρώτη φορά, ανακοινωθεί η σχετική ευόδωση των προσπαθειών εκ μέρους του κ. Δημάρχου στον arcadia 93.8 και, συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του Κώστα Τζιούμη στον Γιώργο Ηλιόπουλο.

Η σημερινή υπογραφή της σύμβασης- 5 Απριλίου 2021- στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτελεί καθοριστικό "βήμα" για ένα έργο που θα βελτιώσει αισθητικά το κέντρο αλλά, κυρίως, θα βοηθήσει στην επίλυση μιας σειράς χρόνιων προβλημάτων.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, ανέφερε πως πρόκειται για μια επιτυχία που οφείλεται αποκλειστικά στις υπηρεσίες του Δήμου- γεγονός που εξήρε και ο κ. Νίκας.

Παράλληλα, ο κ. Τζιούμης τόνισε πως ο χρονικός ορίζοντας υλοποίησης του έργου είναι το 2023- το αργότερο. Η ένταξη της ανάπλασης στο τρέχον ΕΣΠΑ εξασφαλίζει την χρηματοδότηση, ασχέτως της γενικότερης οικονομικής κατάστασης και την πορεία των δημοσίων οικονομικών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.