Επικαιροτητα

Δημιουργείται ψυχιατρική κλινική στο "Καραμανδάνειο" Νοσοκομείο

Η πρώτη ψυχιατρική κλινική για παιδιά και εφήβους στη νοτιοδυτική Ελλάδα πρόκειται να λειτουργήσει άμεσα στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Η δημιουργία της μονάδας νοσηλείας, που έχει χαρακτηριστεί ως ένα σημαντικό έργο σχετικά με την ανάπτυξη δομών ψυχικής υγείας για παιδιά και εφήβους, χρηματοδοτήθηκε από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, ενώ με απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Η προτεινόμενη πράξη, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, αφορά, σύμφωνα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στη στελέχωση της ψυχιατρικής δομής για παιδιά και εφήβους που ανήκει στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο, προκειμένου να αναπτυχθεί πλήρως και να λειτουργήσει η κλινική.

Η συγκεκριμένη δομή βρίσκεται κοντά στο «Καραμανδάνειο» και στεγάζεται στο παλιό κτίριο του νοσοκομείου, που ανακαινίστηκε πρόσφατα και ήδη λειτουργούν εκεί τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.