Επικαιροτητα

Ο Π. Νίκας για τον άξονα Λεύκτρο-Μεγαλόπολη-Ολυμπία

Τι ανέφερε σε συνέντευξή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Τις προτάσεις έργων που κατέθεσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για το εθνικό σχέδιο μεταφορών παρουσιάζει η περιοδική έκδοση “Εργοληπτικό Βήμα”, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Η Περιφέρεια έχει καταθέσει 37 προτάσεις οδικών και άλλων έργων, συνολικού προϋπολογισμού πάνω από ένα δισ. ευρώ, τα οποία μπορούν να αλλάξουν αποφασιστικά και να βελτιώσουν ουσιαστικά το οδικό της δίκτυο.

Από τα πλέον εμβληματικά έργα που προτείνονται είναι ο οδικός άξονας Λεύκτρο – Μεγαλόπολη – Ολυμπία, το οποίο θα συνδέει το βορειοδυτικό με το νοτιοανατολικό άκρο της Πελοποννήσου.

Στις προτάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου περιλαμβάνεται επίσης η βελτίωση και αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου, καθώς επίσης και έργα αναβάθμισης των λιμενικών και αεροπορικών υποδομών, αλλά και η ανάπτυξη δικτύου υδατοδρομίων.

Τη συνέντευξη και τα προτεινόμενα έργα μπορείτε να ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.