Επικαιροτητα

Έως το τέλος του χρόνου η αποκατάσταση ζημιών στην Ι.Μ. Καλτεζών

Συνάντηση του Π. Νίκα με τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρο.

O περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε το πρωί σήμερα, Τρίτη 1η Ιουνίου, τον μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο.

Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο, ο περιφερειάρχης επέδωσε στον ιεράρχη ως συμβολικό δώρο το αντίγραφο της σφραγίδας της Πελοποννησιακής Γερουσίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Π. Νίκας ενημέρωσε τον μητροπολίτη σχετικά με έργα, συνολικού προϋπολογισμού περί τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία υλοποιεί η Περιφέρεια σε βυζαντινά εκκλησιαστικά μνημεία και χώρους στην μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, τα οποία αφορούν κυρίως ανακατασκευές.

Γνωστοποίησε με την ευκαιρία ότι οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία, φέτος τον χειμώνα, στη μονή Καλτεζών αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του φετινού χρόνου.

Από την πλευρά του, ο μητροπολίτης Αλέξανδρος, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Περιφέρειας, εξέφρασε ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη για τη συνδρομή της Περιφέρειας και εν γένει την εξαιρετική συνεργασία με της με τους εκκλησιαστικούς θεσμούς.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.