Επικαιροτητα

Εργα βελτίωσης στο "Θ. Κολοκοτρώνης"

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Νίκα-Τζιούμη-Γ. Μποροβήλου.

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χθες, Τετάρτη 2 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο της αρκαδικής πρωτεύουσας Κώστα Τζιούμη και τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Μποροβήλο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Περιφέρειας, στη συνάντηση συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η συνδρομή της Περιφέρειας για βελτιώσεις στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, το οποίο αποτελεί δημοτικό χώρο.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει στον σκοπό αυτό, καθώς -όπως τόνισε- η ομάδα του Αστέρα εκπροσωπεί το σύνολο της Περιφέρειας συμμετέχοντας ανελλιπώς από το 2007 στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας μας και διαφημίζει την περιοχή μας διαγράφοντας σημαντική πορεία κάθε χρόνο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.