Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Αισιοδοξία οινοποιών για τη φετινή χρονιά

Προσδοκίες για επιστροφή στην κανονικότητα...

Μια ιδιαίτερα καλή χρόνια σε επίπεδο ποιότητας περιμένουν οι οινοπαραγωγοί στην Αρκαδία, αφού μέρι τώρα οι κλιματολογικές συνθήκες ήταν άριστες για την καλλιέργεια των οινοστάφυλων.

Η Αρκαδία εφέτος προσδοκά να επανέλθει στην κανονικότητα και να πάρει τη θέση που είχε πριν από την πανδημία τόσο στη διεθνή, όσο και στην εσωτερική αγορά.

Η Κατερίνα Μποσινάκη, εκπρόσωπος του ομώνυμου οινοποιείου που πριν από την πανδημία έκανε εξαγωγή το 45% του παραγόμενου οίνου, αναφερόμενη στη νέα περίοδο, μιλώντας στην εφημερίδα "Υπαιθρος-Χώρα" σημειώνει :"η εικόνα που έχουμε, όπως μέχρι τώρα διαμορφώνεται, είναι σίγουρα πιο αισιόδοξη από την περασμένη χρονιά. Ολα όσα έχουν γίνει βοηθούν στη διαμόρφωση κλίματος αισιοδοξίας, ειδικά τον τελευταίο μήνα".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.