Επικαιροτητα

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Ολα τα δρομολόγια για καλοκαιρινά μπάνια

Διαβάστε και προγραμματίστε τις εξορμήσεις σας σε Π. Άστρος – Ναύπλιο – Καλαμάτα.

Από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. γίνεται γνωστό ότι τα δρομολόγια (για θαλάσσια μπάνια) στο Παράλιο Άστρος (Μπαταρόλα) Κυνουρίας, έχουν ήδη ξεκινήσει σε καθημερινή βάση με το εισιτήριο μετ’επιστροφής να είναι στα (7) ευρώ. Ενώ υπάρχουν και τα πολυμελή Οικογενειακά πακέτα προσφοράς οπού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται από τα εκδοτήρια του Κ.Σ της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ή και στο τηλ. 2710 222 560 και στο ktelarkadias.gr.

Επίσης για θαλάσσια καλοκαιρινά μπάνια δρομολογούνται λεωφορεία για Ναύπλιο και Καλαμάτα.

Το πρόγραμμα δρομολογίων και οι ώρες αναχώρησης είναι οι εξής: 

ΤΡΙΠΟΛΗ – Π. ΑΣΤΡΟΣ *(Για Μπάνια – Καθημερινά):

08:00 Από Λέσχη Αξιωματικών – Καλάμια – Επαμεινώνδα – Μαινάλου – 11ο Σ.Π. - Π.Υ. - Νοσοκομείο – 1ο Γυμνάσιο – Περιφ. ΟΗΕ – Γρ. Λαμπράκη – Πλ. Κολοκοτρώνη – Κ.Σ. ΚΤΕΛ Αρκαδίας (αναχώρηση 08:30) για Μ. Άστρος  - Π. Άστρος – Μπαταρόλα.  

11:00  Από Κ.Σ. ΚΤΕΛ – Πλ. Κολοκοτρώνη – Μεσ. Άστρος – Παρ. Άστρος – Μπαταρόλα.

13:15 Από Κ.Σ. ΚΤΕΛ – Πλ. Κολοκοτρώνη – Μεσ. Άστρος – Παρ. Άστρος. *(όχι Μπαταρόλα)

17:00  Από Κ.Σ. ΚΤΕΛ – Πλ. Κολοκοτρώνη – Μεσ. Άστρος – Παρ. Άστρος – Μπαταρόλα.

Π. ΑΣΤΡΟΣ – ΤΡΙΠΟΛΗ *(Από Μπάνια - Καθημερινά):

13:00 Από Μπαταρόλα – Παρ. Άστρος – Μεσ. Άστρος – Πλ. Κολοκοτρώνη – Γρ. Λαμπράκη – Περιφ. ΟΗΕ – 1ο Γυμνάσιο – Νοσοκομείο – Π.Υ. - 11ο Σ.Π. - Μαινάλου – Επαμεινώνδα – Καλάμια – Λέσχη Αξιωματικών – Κ.Σ. ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

18:00 Από Μπαταρόλα – Παρ. Άστρος – Μεσ. Άστρος – Πλ. Κολοκοτρώνη – Κ.Σ. ΚΤΕΛ.

20:00 Από Μπαταρόλα – Παρ. Άστρος – Μεσ. Άστρος – Πλ. Κολοκοτρώνη – Κ.Σ. ΚΤΕΛ.

ΤΡΙΠΟΛΗ – ΝΑΥΠΛΙΟ *(Για Μπάνια - μέσω Ν. Κίου):

08:30 Τρίπολη – Μύλοι – Ν. Κίο – Ναύπλιο.*(Δευτέρα έως Παρασκευή) 

14:05 Τρίπολη – Μύλοι – Ν. Κίο – Ναύπλιο.*(Δευτέρα έως Παρασκευή) 

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΤΡΙΠΟΛΗ *(Από Μπάνια – μέσω Άργους – Μύλους):

09:45 Ναύπλιο – Άργος – Μύλοι – Τρίπολη.*(Δευτέρα έως Παρασκευή)

16:30 Ναύπλιο – Άργος – Μύλοι – Τρίπολη.*(Δευτέρα έως Παρασκευή) 

ΤΡΙΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ *(Για Μπάνια – Ανταπόκριση στη Μεγ/λη):

07:00 Τρίπολη – *(Ανταπόκριση 09:00) στη Μεγαλόπολη – Καλαμάτα. *(Δευτέρα έως Παρασκευή)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΤΡΙΠΟΛΗ *(Από Μπάνια – Μέσω Μεγ/λη):

13:00 Καλαμάτα – *(Ανταπόκριση 14:00) στην Μεγαλόπολη – Τρίπολη. *(Δευτέρα έως Παρασκευή)

Συνέντευξη εφ´όλης της ύλης παραχώρησε - πρόσφατα - ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε. κ. Νίκος Κουτσόγιωργας στην Σίντυ Κόλα για τον Σκάι Αρκαδίας και το “Εδώ Πελοπόννησος”, όπου αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την επιχείρηση.

Αρχικά, έκανε αναφορά στις μετακινήσεις και το γεγονός ότι αν και πλέον δεν βρισκόμαστε σε καραντίνα και δεν υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί… ο κόσμος φαίνεται να είναι ακόμα διστακτικός.

Στη συνέχεια, ο κ. Κουτσόγιωργας μίλησε για τα δρομολόγια και την αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης του επιβατικού κοινού μετά το πέρας των πανελλαδικών εξετάσεων.

Να σημειώσουμε, πως η ΚΤΕΛ Αρκαδίας χρησιμοποιεί όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα στο πλαίσιο της πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, έτσι ώστε οι επιβάτες να ταξιδεύουν με ασφάλεια και δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής κανένα κρούσμα στο περιβάλλον της επιχείρησης.

Και εφόσον διανύουμε καλοκαιρινή περίοδο δεν γίνεται να παραλείψουμε τα καλοκαιρινά δρομολόγια που ήδη λειτουργούν καθημερινά για το Παράλιο Άστρος και σύντομα θα προσθέτουν και νέα δρομολόγια, δίνοντας την ευκαιρία στο κόσμο να απολαύσει κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς στη παραλία.

Επιπλέον, ο κ. Πρόεδρος σταχυολόγησε και την άψογη συνεργασία που έχει με τη Δημοτική Αρχή αλλά και τους υπόλοιπους δήμους του νόμου, ευελπιστώντας τον Σεπτέμβριο να είναι τα πράγματα καλύτερα ούτως ώστε να υλοποιηθεί η εξυπηρέτηση των άγονων γραμμών. Φυσικά, τονίστηκαν και τα δρομολόγια που ισχύουν εντός πόλεως και εξυπηρετούν τους δημότες της Τρίπολης, τους φοιτητές αλλά και οι συμπράξεις με τα ΚΤΕΛ άλλων νόμων για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση του κοινού. «Δυστυχώς αρχίζουμε από το μηδέν, δημιουργώντας όλες αυτές τις αφετηρίες που πρέπει να δημιουργήσουμε πάλι από την αρχή για καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού», δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Αρκαδίας.

Τέλος, να υπογραμμίσουμε πως εδώ και ένα μήνα λειτουργεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τα δρομολόγια Τρίπολη – Αθήνα και Αθήνα – Τρίπολη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πολίτες, να εξυπηρετούνται άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είχε αρκετή απήχηση σύμφωνα με τον κ. Κουτσόγιωργα και εντός ολίγων ημερών όλα τα δρομολόγια της επιχείρησης θα ενταχθούν, ώστε οι επιβάτες να εκδίδουν ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.