Επικαιροτητα

Αμεση εκκίνηση δακοκτονίας στη Β. Κυνουρία ζητεί ο δήμος από την Περιφέρεια

Διαβάστε το έγγραφο του δημάρχου Γ. Καμπύλη προς τον Π. Νίκα.

Την άμεση εκκίνηση του προγράμματος δακοκτονίας στην περιοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ζητεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης, με έγγραφό του προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Oπως σημειώνει ο δήμαρχος, μεταξύ άλλων, η ενέργεια αυτή επιβάλλεται καθώς στην περιοχή του δήμου διαπιστώθηκαν μεγάλοι πληθυσμοί δάκου σε παγίδες που έχουν τοποθετηθεί, ενώ μετά από αυτοψία σε καλλιέργειες “παρατηρήθηκαν τα πρώτα νίγματα του δάκου, στα οποία βρίσκει έδαφος και αναπτύσσεται π μύκητας ξεροβούλα, που καθιστά τους καρπούς αντιεμπορικούς”.

Την επιστολή του δημάρχου Γ. Καμπύλη προς τον περιφερειάρχη Π. Νίκα, η οποία κοινοποιείται και προς τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο, μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.