Επικαιροτητα

Πέτσας-Νίκας για το νέο διοικητήριο της Π.Ε. Αρκαδίας

Στην Τρίπολη θα βρεθεί την Παρασκευή 16 Ιουλίου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην Αθήνα, χθες Πέμπτη 8 Ιουλίου, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα, στον οποίον έθεσε ζητήματα της αρμοδιότητάς του.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, με τον εν λόγω υπουργό, ο οποίος θα βρίσκεται στην Τρίπολη την ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιουλίου, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στην προετοιμασία της επίσκεψης στην Περιφέρεια, μέσα στον τρέχοντα Ιούλιο, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στα αυτοδιοικητικά θέματα που ο περιφερειάρχης έθεσε στον Στ. Πέτσα περιλαμβάνονταν, η πρόσληψη δικηγόρου με έμμισθη εντολή για την κάλυψη αναγκών του Γραφείου Νομικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Μεσσηνίας, η προκήρυξη θέσεων Γενικών Διευθυντών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θέματα διοικητικά και λειτουργίας των υπηρεσιών, η εφαρμογή της κινητικότητας, ο τρόπος άσκησης τηλεργασίας, η προκήρυξη κάλυψης θέσεων κλάδων Μηχανικών, Γεωτεχνικών, υγειονομικών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επίσης και το θέμα του νέου διοικητηρίου της Π.Ε. Αρκαδίας, στην Τρίπολη

Εν τω μεταξύ, σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου, ο περιφερειάρχης θα έχει, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.