Επικαιροτητα

Τιμητική διάκριση για απόφοιτο του 2ου ΓΕΛ Τρίπολης

Αναδείχθηκε 7ος στη μαθητική Οικονομική Ολυμπιάδα.

Το Σάββατο 10/07/2021 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ο τελικός διαγωνισμός της μαθητικής Οικονομικής Ολυμπιάδας σε Εθνικό επίπεδο. 

Στην τελική φάση του διαγωνισμού είχαν προκριθεί έξι μαθητές και μαθήτριες από το 1ο, το 2ο ΓΕ.Λ Τρίπολης και το Μουσικό Σχολείο.

Ο αριστούχος απόφοιτος πλέον του σχολείου μας, Εκερέμ Χένα αναδείχθηκε 7ος στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού και έλαβε τιμητική διάκριση. 

Οι δέκα διακριθέντες σε Εθνικό επίπεδο θα εκπαιδευτούν προκειμένου να συμμετέχουν τον Σεπτέμβριο 2021 στην Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα.

Όλοι οι μαθητές και μαθήτριες, που συμμετείχαν στην εξαιρετική διοργάνωση αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις, συνδιαγωνιζόμενοι με συνομηλίκους τους με κοινές ανησυχίες και συνομιλώντας με διαπρεπείς οικονομολόγους στο Ακαδημαϊκό και Επιχειρηματικό πεδίο.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση τους έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις για τις σύγχρονες οικονομικές εξελίξεις και ταυτόχρονα να αναπτύξουν δεξιότητες, πολύτιμες για το μέλλον τους και προσδοκίες για την επίτευξη κάθε φορά υψηλότερων στόχων.

Η προστιθέμενη αξία της συμμετοχής τους ήταν η παρουσία τους ως εκπροσώπων του δημόσιου σχολείου ανάμεσα σε πλήθος ιδιωτικών, που παρείχαν εντατική προετοιμασία στους μαθητές τους.

Τέτοιου είδους προσπάθειες λειτουργούν αποτελεσματικά ως αντισταθμιστικά πρότυπα απέναντι σε όποια εκφυλιστικά φαινόμενα της εποχής μας.

Πολλά συγχαρητήρια και ευχές για ανάλογες επιτυχίες  στον Εκερέμ Χένα και σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.