Επικαιροτητα

Οδηγός συνέδραμε σκυλάκι που χτύπησε με το Ι.Χ. του

Μέσω του Φιλοζωϊκού Τρίπολης είδε το φως της δημοσιότητας ενέργεια συμπολίτη μας που πρέπει να αποτελεί οδηγό για όλους μας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σύλλογος οδηγός χτύπησε σκυλάκι με το όχημά του επί της οδού Καλαβρύτων και όχι μόνο δεν το εγκατέλειψε, αλλά βοήθησε για να εντοπιστεί και να οδηγηθεί με ασφάλεια στον κτηνίατρο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτηση του Πολιτιστικού Φιλοζωϊκού Συλλόγου Τρίπολης αναφέρεται:

Δεχθήκαμε μια κλήση από την αστυνομία, ότι μεγαλόσωμο σκυλάκι είχε χτυπηθεί από διερχόμενο όχημα,  στην οδό Καλαβρύτων. Προς τιμήν του ο ίδιος ο οδηγός όχι μόνο δεν το εγκατέλειψε ,αλλά έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον, στο να ειδοποιήσει την αστυνομία ( και κατ επέκταση εμάς) προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και να μεταφερθεί το σκυλάκι στο κτηνίατρο. Ο άνθρωπος αυτός αποτελεί παράδειγμα καθώς έκανε μεγάλη προσπάθεια στο να βρεθεί το σκυλάκι. Το ατύχημα έγινε Σάββατο βράδυ  όπου στάθηκε αδύνατο να εντοπίσει το σκυλάκι. Εκείνος  επέστρεψε την Κυριακή προκειμένου να το εντοπίσει. Μέλη του συλλόγου μας έσπευσαν άμεσα προκειμένου να γίνει η μεταφορά στο κτηνίατρο. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.