Επικαιροτητα

Εξετάζεται είσοδος στα ΑΕΙ με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ

Τι θα ισχύσει για τα σχολεία

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες εβδομάδες για το σχέδιο αποτροπής διασποράς του κορωνοϊού σε εκπαιδευτικές δομές, όπως τα πανεπιστήμια και τα σχολεία.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, που χθες δήλωσε ότι η αξιολόγηση στα σχολεία θα προχωρήσει κανονικά, μίλησε στον ΣΚΑΪ για τα μέτρα που εξετάζονται για μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς που παραμένουν ανεμβολίαστοι. Η κυρία Κεραμέως τόνισε ότι αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης η επιστροφή στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία, με «όπλο» τους εμβολιασμούς -σημειώνοντας ότι 3 στους 4 εκπαιδευτικούς έχουν εμβολιαστεί, μια εξαιρετική επίδοση.

Σε εκείνο το σημείο, ωστόσο, παρατήρησε ότι για να υπάρξει επαρκής προστασία απέναντι στη μετάλλαξη Δέλτα θα πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότεροι εμβολιασμοί εκπαιδευτικών, φοιτητών και, εν γένει, μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.