Επικαιροτητα

Προβληματισμός για την αποκατάσταση των ζημιών στην Ι.Μ. Καλτεζών

Η μη αναμενόμενη πρόοδος αποτέλεσε αντικείμενο ευρείας σύσκεψης στην Περιφέρεια.

Συνάντηση εργασίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χθες, Πέμπτη 29 Ιουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας Κωνσταντίνος Κίσσας, μελετητές, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.

Αντικείμενο της συνάντησης, σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, αποτέλεσε η εξέλιξη έργων που δεν σημειώνεται η αναμενόμενη πρόοδος, όπως η αποκατάσταση της μονής Καλτεζών, αλλά και προώθηση του έργου στο Βαλτετσόρεμα -το οποίο αποτελεί τον κύριο υδροδότη της λίμνης Τάκα- καθώς στην περιοχή υπάρχει αρχαιολογικός χώρος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.