Επικαιροτητα

Ευρεία σύσκεψη για τα πυρόπληκτα και της Αρκαδίας

Παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.

Σε ευρεία σύσκεψη στην Αθήνα υπό τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, θα μετάσχει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Περιφέρειας, αντικείμενο της εν λόγω σύσκεψης, που είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί, είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν αναδειχθεί στις πυρόπληκτες περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σημειώνεται, εξ άλλου, ότι ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, αύριο Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφθεί πυρόπληκτες περιοχές της Περιφέρειας στο πλαίσιο της συνεννόησης με τις τοπικές κοινωνίες σχετικά με τις παρεμβάσεις και τα έργα αποκατάστασης που απαιτούνται στις περιοχές αυτές.

ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟ: Facebook Δήμου Γορτυνίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.