Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Δεν "έριξε φως" η νεκροψία στον άτυχο 15χρονο

Τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις θα δώσουν ασφαλείς απαντήσεις σχετικά με τα αίτια θανάτου.

“Αδιευκρίνιστη αίτια θανάτου”, έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στον άτυχο 15χρονο που βρέθηκε νεκρός στο χωριό Μαντέικα του δήμου Τρίπολης το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ το ertnews.gr οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, αφού ολοκληρωθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, θα ρίξουν φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο στον άτυχο μαθητή.

Απαντήσεις ζητεί η οικογένεια του 15χρονου

Εν τω μεταξύ με ανάρτησή της ξαδέρφη του άτυχου έφηβου ζητεί ξεκάθαρες. "Δεν ξερουμε απο τι εφυγε.Αλλα εκανε την Παρασκευη την πρωτη δοση του εμβολιου.Για να παει σχολειο.Και να ειναι καλυμμενος εστω και λιγο απο τον Κωρονοιο.Και ο ξαδερφουλης μου.Εφυγε απο το εμβολιο.Γιατι ητανε υγιεστατος δεν ειχε κατι", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Δείτε τη όλη: 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.