Επικαιροτητα

Ανοίγουν οι αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα

Από σήμερα έως και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα - Σε ποια περίπτωση απορρίπτεται η αίτηση

Σε λειτουργία είναι από σήμερα - και έως την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου - η πλατφόρμα για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στο stegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, ενώ για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, καλούνται να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Σημειώνεται πως η ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγηση στεγαστικού επιδόματος υποβάλλεται από τον δικαιούχο του επιδόματος, δηλαδή το πρόσωπο που θεωρείται ότι βαρύνει ο φοιτητής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του ν. 4172/2013 (Α’ 167). Παράλληλα, πριν προχωρήσουν σε δημιουργία αίτησης για το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πρώτα να έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση για το φορολογικό έτος 2020. Σε αντίθετη περίπτωση η αίτησή τους θα απορρίπτεται αυτόματα με την υποβολή της.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.