Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Σε τρία σημεία K.Oμ.Y. του ΕΟΔΥ

Σε Τρίπολη, Λεωνίδιο και Τυρό μπορείτε σήμερα, Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, να διενεργήσετε δωρεάν έλεγχο ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την καθιερωμένη, ημερήσια ανακοίνωση του ΕΟΔΥ Κινητές Ομάδες Υγείας στην επικράτεια της Αρκαδίας διενεργούν rapid test σε όσους είναι δικαιούχοι στα εξής σημεία:

Πλατεία Αγίου Βασιλείου, Τρίπολη, 09:00-14:00

Λεωνίδιο Αρκαδίας, πλατεία, 09:30-12:00

Τυρός Αρκαδίας, πλατεία, 12:30-15:00

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.