Επικαιροτητα

Συνέντευξη Τρουπή για όλους και για όλα (vd)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου Επιμελητήριο Αρκαδίας

"Δεν υπάρχουν κλάδοι. Υπάρχει ένας ενιαίος κλάδος που λέγεται ελληνικό προϊόν", ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. 

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην ιστοσελίδα ka-business.gr επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και τη Ραλλιώ Λεπίδου, έδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής.

Σε αυτή τέθηκε επί τάπητος η τουριστική βιομηχανία της Αρκαδίας και η νέα δράση του Επιμελητηρίου «Συνεργατικός Σχηματισμός Καινοτομίας» που αφορά σε μία πλατφόρμα ανάδειξης του Νομού και την παρουσίαση όλων των τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών της Αρκαδίας. 

Μεταξύ άλλων ο κ. Τρουπής αναφέρθηκε, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στην ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας καθώς και στις χρηματοδοτήσεις που προσφέρουν τα προγράμματα της απολιγνιτοποίησης στους επιχειρηματίες.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.