Επικαιροτητα

"Ροντέο" το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης! (videos)

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των κ. Παπαδημητρίου και Τσιαμούλου με τον Δήμαρχο Τρίπολης στην "δια ζώσης" συνεδρίαση της 11ης Οκτωβρίου 2021

Ενώ ήδη, επί της ουσίας, έχει "κλειδώσει" η έγκριση από το σώμα της έναρξης της διαδικασίας λύσης της Κ.Ε.ΔΗ.Τ, τόσο ο κ. Παπαδημητρίου, όσο και ο κ. Τσιαμούλος αμφισβήτησαν τις "πρακτικές" της Δημοτικής Αρχής, όσον αφορά το ζήτημα της "λύσης" αλλά και της μέχρι τώρα διαχείρισης της Κ.Ε.ΔΗ.Τ από τη νέα Δημοτική Αρχή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να υπάρξει έντονη αντίδραση εκ μέρους του κ. Τζιούμη. 

"Αίσθηση" προκάλεσε η τοποθέτηση εκπροσώπου των εργαζομένων- οι οποίοι παρίστανται στη συνεδρίαση-, της κ. Αποστολάκη, η οποία τόνισε πως η κατάσταση των εργαζομένων είναι κάκιστη, απευθυνόμενη δε στους κ. Τσιαμούλο και Παπαδημητρίου, ρώτησε εάν οι ίδιοι θα μπορούσαν να εργάζονται επί 9 μήνες χωρίς να αμείβονται. Ουσιαστικά, η εκπρόσωπος των εργαζομένων "συνηγόρησε" υπέρ της μοναδικής επιλογής, που, όπως αποδεικνύεται από τη συνεδρίαση, είναι η "διαδικασία λύσης"- με όλες τις επιμέρους "ενστάσεις" που αναφέρθηκαν από εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, οι οποίες είναι εύλογες αλλά δεν αποτελούν "προτάσεις" επίλυσης του θέματος.

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.