Επικαιροτητα

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Καστάνιτσα

Διενέργεια δωρεάν rapid test την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 09:30 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην πλατεία της Κοινότητας Καστάνιτσας προκειμένου να διενεργήσει δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

"Προτρέπουμε όλους τους πολίτες, να επισκεφθούν το κλιμάκιο, να κάνουν έλεγχο για κορωνοϊό ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού. Όσοι προσέρχονται θα πρέπει να φορούν μάσκα και να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ τους", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Β. Κυνουρίας.

Η έκδοση βεβαίωσης αποτελέσματος γίνεται μέσω της ψηφιακής πύλης gov.gr με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες, η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.