Επικαιροτητα

"Μπλόκο" από Ρομά σε "Μορέα" και Π.Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης

Αντίδραση για τoν θάνατο του 20χρονου στο Πέραμα...

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην νέα εθνική οδό Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας κοντά στην έξοδο "Τρίπολη Βόρεια" έλαβαν χώρα το απόγευμα της Κυριακής 24 Οκτωβρίου 2021. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ρομά αντιδρώντας για τη δολοφονία του 20χρονου από αστυνομικά πυρά στο Πέραμα προχώρησαν σε κλείσιμο της εθνικής οδού καίγοντας κάδους και λάστιχα. 

Οι ίδια πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι αντίστοιχο έγινε και στην Παλιά Εθνική Οδό Τρίπολης-Σπάρτης. Και στις δύο περιπτώσεις η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση ωστόσο στον "Μορέα" προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο με τον δρόμο να παραδίδεται ξανά στους οδηγούς περίπου στις 8 το βράδυ.

Θυμίζουμε ότι σχεδόν παρόμοια επεισόδια έλαβαν χώρα στην Τρίπολη και στις 9 Οκτωβρίου του 2020 όταν περίπου 200 άτομα διαμαρτυρήθηκαν ,για την ανθρωποκτονία του 18χρονου ημεδαπού, που συνέβη στην Καλαμάτα στις 6/10, βάζοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, λάστιχα και άλλα υλικά.

Φωτό από αναγνώστη του arcadia938.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.