Επικαιροτητα

Τρίπολη: Παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου δύο χρόνια μετά (pics-vd)

Με λαμπρότητα, αρκετό κόσμο και συνεχείς συστάσεις για τα απαραίτητα μέτρα ο εφετινός εορτασμός.

Η δίψα του κόσμου για να ξαναζήσει από κοντά μία παρέλαση για την εθνική επέτειο είχε ως αποτέλεσμα η οδός Εθνικής Αντιστάσεως στο κέντρο της Τρίπολης να σφύζει από κόσμο το πρωί της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου 2021.

Λίγο πριν από τις 12, οι επίσημοι προσκεκλημένοι πήραν θέση στην ειδική εξέδρα που είχε τοποθετηθεί και δόθηκε το απαραίτητο σήμα για να εκκινήσει η εφετινή παρέλαση, πρώτη μετά από 2 χρόνια λόγω πανδημίας και με την ευχή όλων κάθε χρόνο να είμαστε και καλύτερα.

Στην παρέλαση συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, αντιπροσωπείες Αναπήρων Πολέμου, Οργανώσεων, Συλλόγων, Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Σωμάτων Ελληνίδων Οδηγών και Ελλήνων Προσκόπων με τις σημαίες και τα λάβαρά τους, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων κ.α.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με ανακοίνωση λίγο πριν από την έναρξη ζητήθηκε από τους θεατές να φορούν μάσκες και να προσπαθούν όσο το δυνατόν να μην συνωστίζονται.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.