Επικαιροτητα

Τρίπολη: Πορεία φοιτητικών συλλόγων για το Πολυτεχνείο

Ανήμερα της 48ης επετείου το ραντεβού στην πλατεία Πετρινού.

Τα ΔΣ των Φοιτητικών Συλλόγων νοσηλευτικής και πληροφορικής-τηλεπικοινωνιών καλούν σε πορεία για το Πολυτεχνείο ανήμερα του εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου 17 Νοέμβρη, ημέρα Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Πετρινού.

Καλούμε τους Φοιτητικούς Συλλόγους της Τρίπολης να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις και τα εργατικά σωματεία της Αρκαδίας να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία μας αυτή.

Το Πολυτεχνείο είναι μια εορτή που αφορά άμεσα όλους τους φοιτητές και εργαζόμενους καθώς όχι μόνο ανέδειξε την δύναμη του οργανωμένου λαϊκού κινήματος αλλά επίσης επειδή τα αιτήματα των φοιτητών της εποχής κατά της καταστολής, κατά της εμπλοκής της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και για την αύξηση της χρηματοδότησης της παιδείας παραμένουν επίκαιρα μέχρι και  σήμερα.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.