Επικαιροτητα

Νέα μέτρα στα σχολεία: Ανακοινώνονται αλλαγές για τις εκδρομές των μαθητών

Φωτογραφία: SOOC

Σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή θα υπάρξουν ανακοινώσεις μέσα στην ημέρα για αυξημένο έλεγχο πριν και μετά τις εκδρομές των μαθητών.

Ανακοινώσεις, ακόμα και μέσα στην ημέρα, αναμένονται σχετικά με τη δυνατότητα των μαθητών να διεξάγουν σχολικές εκδρομές ενώ αναμένεται να καθοριστεί το πλαίσιο και συγκεκριμένα αυξημένος έλεγχος τόσο πριν όσο και μετά.

Ο Νίκος Τζανάκης διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, απηύθυνε σχετική ερώτηση στην υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ. Όπως τόνισε ο καθηγητής, «δεν είναι δυνατό να στείλουμε τα παιδιά στο στόμα του λύκου και να έχουμε προβλήματα».

Η κ. Μακρή, από την πλευρά της, απάντησε πως οι εκδρομές «είναι ένα θέμα που απασχολεί το υπουργείο και το επεξεργάζονται με αυξημένο testing».

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.