Επικαιροτητα

Τρίπολη: Επίσκεψη Γιώργου Παπανδρέου (pics-vd)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στην αρκαδική πρωτεύουσα την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021

"Αρχηγική" η εμφάνιση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους, τόσο κατά την έλευσή του όσο και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Ο κ. Παπανδρέου πραγματοποιεί μια μίνι- περιοδεία στην Πελοπόννησο, ενόψει των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου, όταν και θα κριθεί ποιος θ' αναλάβει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρώην Πρωθυπουργός έδωσε το "στίγμα" μιας πολιτικής αντίληψης που στηρίζεται στη συμμετοχικότητα, τη διαφάνεια και την πράσινη ανάπτυξη, κατηγορώντας τη σημερινή Κυβέρνηση για "πελατειακές λογικές", αδιαφάνεια και εξυπηρέτηση των συμφερόντων μιας συγκεκριμένης ομάδας επιχειρηματιών.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για "συμπόρευση με το βαθύ Καραμανλικό κράτος", το οποίο, κατά τον κ. Παπανδρέου, οδήγησε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού.

Ουσιαστικά, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε την υποψηφιότητά του ως μια ευκαιρία "συνέχειας" του μετασχηματισμού του κόμματος, όπως ο ίδιος το οραματίζεται, μετά τη "απότομη" αποπομπή του από την Πρωθυπουργία και την ηγεσία του τότε ΠΑΣΟΚ. Τόνισε, δε, πως η χώρα έχει ανάγκη ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, ενώ ξεκαθάρισε πως "Δεν πρόκειται να γίνουμε δεκανίκι κανενός".

Τον κ. Παπανδρέου παρουσίασε ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, Αλέκος Κοτσιάνης, ενώ, πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των αγωνιστών του Πολυτεχνείου και εις μνήμην της Φώφης Γεννηματά. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο "Μαίναλον", επί της πλατείας Άρεως και, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ντίνα Νικολάκου και Γιώργος Ρουμελιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτήρης Παπαδημητρίου και Δημήτρης Βόσνος και αρκετοί ακόμα παράγοντες της τοπικής πολιτικής ζωής.

Παρακάτω, βίντεο της έλευσης του κ. Παπανδρέου στο χώρο της εκδήλωσης

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.