Επικαιροτητα

Κ.Τζιούμης: Νέα δομή για ιατρική φροντίδα και υποστήριξη σε δημότες μας

Φωτογραφία: tripolis.gr

Επίσκεψη παραγόντων της Ε.Ε. στην Τρίπολη-Αυτοψία στο Κέντρο Κοινότητας.

Κλιμάκιο παραγόντων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μαζί με τον προϊστάμενο της διαχειριστικής αρχής Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αντώνη Ψαράκη, επισκέφθηκε χθες τον Δήμο Τρίπολης, προκειμένου να ενημερωθεί για τη νέα δομή που λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στο Δήμο μας, το Κέντρο Κοινότητας.

Συνομίλησαν με το δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του δήμου Τρίπολης, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη λειτουργία της δομής και δεσμεύθηκαν για αγαστή συνεργασία με την Επιτροπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τετάρτης 17/11/2021, εγκρίθηκε ομόφωνα ο κανονισμός λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας και Κινητής Μονάδας του Δήμου Τρίπολης. Στην ίδια συνεδρίαση, ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα δομή που θα παρέχει ιατρική φροντίδα και υποστήριξη για πολίτες που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.