Επικαιροτητα

Τρίπολη: Δεν αλλάζει το ωράριο των καταστημάτων

Καμία πόλη στην Αρκαδία δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ αυτών που τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας του λιανικού εμπορίου. 

Ηδη, από το Σάββατο ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης "Ο Ερμής" με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα είχε καταστήσει σαφές ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο ωράριο.

 

Ως γνωστόν από σήμερα και στο πλαίσιο αναχαίτισης του 4ου κύματος διασποράς του κορωνοϊού covid-19 τα καταστήματα λιανικού εμπορίου θα λειτουργούν σε νέο ωράριο και πιο συγκεκριμένα θα είναι ανοιχτά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 , στην Περιφέρεια Αττικής, πλην της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, καθώς και στους Δήμους Πατρέων, Ηρακλείου Κρήτης, Λάρισας, Βόλου, Ιωαννιτών, Τρικκαίων, Χαλκίδας, Σερρών, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Κατερίνης, Αγρινίου, Καλαμάτας, Καβάλας, Χανίων, Λαμίας, Κομοτηνής, Ρόδου, Δράμας, Βέροιας και Κοζάνης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.