Επικαιροτητα

'Στόχος να φθάσουμε τους 250.000 εμβολιασμούς στους άνω των 60"

Φωτογραφία: Arcadia938.gr

Στους εμβολιασμούς ενάντια στον κορωνοιό αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.

Για τη Βόρεια Ελλάδα, όπου παρατηρείται χαμηλή κινητικότητα όσον αφορά στους εμβολιασμούς, τόνισε ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει εξισορρόπηση καθώς έγινε πλέον συνείδηση όλων ότι μόνο με τον εμβολιασμό μπορεί να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

«Το ευχάριστο είναι ότι γίνονται καθημερινά 100.000 – 120.000 εμβολιασμοί. Από την ημέρα της ανακοίνωσης για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στην ηλιακή ομάδα των 60 και άνω, πάνω από 70.000 πολίτες αυτής της ηλικίας έχουν εγγραφεί ή έχουν προλάβει να κάνουν την πρώτη δόση. Πιστεύω ότι με τον ρυθμό που βλέπουμε, θα φθάσουμε σε ένα ποσοστό του 85,5% και θα πετύχουμε τον στόχο να περιορίσουμε στο μισό τουλάχιστον αυτούς που αρχικά ήταν ανεμβολίαστοι. Θέλουμε να φθάσουμε στους 250.000 εμβολιασμούς στους άνω των 60 ετών. Μακάρι να πάει και καλύτερα», τόνισε ο κ. Γεωργαντάς μιλώντας στην ΕΡΤ.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.