Επικαιροτητα

Τρίπολη/Αδέσποτα: "Γίνεται επίθεση κατά της πόλης!"

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης- Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Με κύριο θέμα την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος για το ερχόμενο έτος, πραγματοποιείται τακτική συνεδρίαση- "μεικτού" χαρακτήρα, καθώς αρκετοί σύμβουλοι συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης- του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, στον πρώτο όροφο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.

Πριν τη συζήτηση περί Τεχνικού Προγράμματος, έγινε ερώτηση, από τον επικεφαλής παράταξης Νίκο Τσιαμούλο, προς τη Δημοτική Αρχή σχετικά με το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιώργος Λαγός, απάντησε πως όντως υπάρχει αύξηση των ζώων και, μάλιστα, τόνισε πως γίνεται επίθεση κατά της πόλης! Προσέθεσε δε πως στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η ΕΛ. ΑΣ. Ο κ. Λαγός, επιπρόσθετα, δήλωσε πως οι πολίτες καταλαβαίνουν πως "κάποιοι παίζουν παιχνίδια κατά της Τρίπολης". Πάντως, επεσήμανε πως η κατάσταση είναι καλύτερη απ' ότι στο παρελθόν. Ο κ. Τσιαμούλος ζήτησε να υπάρξει σχετική συνάντηση των επικεφαλής στο Δημαρχείο, μετά από σχετική πρόσκληση του Δημάρχου.

Kατά τα λοιπά, αναφέρθηκε το θέμα ενός αστέγου, αλλοδαπής καταγωγής που βρίσκεται εγκατεστημένος στην πλατεία Βαλτετσίου, όντας χωρίς έγγραφα ταυτοποίησης, νόμιμης παραμονής κλπ. Το ζήτημα έθιξε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του κ. Σμυρνιώτη, Σταύρος Κουκάκης, για λόγους ανθρωπισμού. Η απάντηση ήταν πως, ουσιαστικά, είναι θέμα της ΕΛ. ΑΣ. καθώς οι προσπάθειες του Δήμου έχουν, μέχρι τούδε, αποδειχθεί αναποτελεσματικές, αφού, συν τοις άλλοις, συναντούν και την απροθυμία του συγκεκριμένου ατόμου.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.