Επικαιροτητα

Κ. Τζιούμης: Αισιοδοξία και δημιουργικότητα για το 2022 (vd-pics)

Κάλαντα και γιορτινά τραγούδια για την Πρωτοχρονιά ήχησαν, από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, το πρωί της Παρασκευής (31/12/2021), έξω από το παλαιό Δημαρχείο και σε δρόμους της πόλης.

Στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης τόνισε ότι φεύγει μια χρονιά με πολλές δυσκολίες, λόγω της πανδημίας. Παράλληλα, όμως, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το 2022. 

"Ο Δήμος Τρίπολης για το 2022, θα συνεχίσει την προσπάθεια για νέα έργα, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και να δοθεί μια αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή μας".

Στη συνέχεια, στάθηκε στη μεταλιγνιτική εποχή για την οποία τόνισε πως "αν αξιοποιήσουμε σωστά τα κίνητρα και τις ευκαιρίες, μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια νέα μορφή πιο βρώσιμης ανάπτυξης".

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος, είπε: "Θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλες, χρόνια πολλά, προσωπική υγεία και ευτυχία. Να έχουμε αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Θα ήθελα να παρακαλέσω να είμαστε όλοι προσεκτικοί, να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, να εμβολιαστούμε, για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας και τους φίλους μας."

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.