Επικαιροτητα

Τρίπολη: "Διακριτική πρεμιέρα" για τη Δημοτική Αστυνομία

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για "επανεμφάνιση", καθώς Δημοτική Αστυνομία υπήρξε και κατά το σχετικά πρόσφατο παρελθόν

Η επανασυσταθείσα Δημοτική Αστυνομία της Τρίπολης, άρχισε να κάνει και πάλι "αισθητή" την παρουσία της, τουλάχιστον όσον αφορά τις συστάσεις προς παρανομούντες οδηγούς.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, η ειδοποίηση που τοποθετήθηκε σε αυτοκίνητο επί της Πλατείας Κολοκοτρώνη, είναι προειδοποιητικού χαρακτήρα.

 

Όπως έχουμε ενημερωθεί αρμοδίως, το τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας στην Τρίπολη αριθμεί ήδη 8 στελέχη και ο σχεδιασμός προβλέπει περαιτέρω αύξησή τους. Σε κάθε περίπτωση, όπως είχε ανακοινωθεί και από τον ίδιο το Δήμαρχος Τρίπολης, γίνονται "βήματα" προς την ελεγχόμενη στάθμευση και στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

 

Να σημειώσουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Τρικάλων το 2018, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, σε φωτογραφία που ανάρτησε τότε στα social media ο Δήμαρχος, Δημήτρης Παπαστεργίου. 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.