Επικαιροτητα

Τζιούμης: Κάθε καλόπιστος αναγνωρίζει ότι η εικόνα είναι βελτιωμένη

Φωτογραφία: tripolis.gr

Νέες εργασίες που αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας στον Δήμο Τρίπολης. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στην πόλη και στα χωριά του Δήμου Τρίπολης, οι οποίες έχουν στόχο τη βελτίωση και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των δημοτών. Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των έργων, έχοντας -εξ αρχής- θέσει βασική προτεραιότητα στον τομέα αυτό.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες οι οποίες αφορούν τη διάνοιξη και τον καθαρισμό αγροτικών δρόμων, μικρών χανδάκων στην Τρίπολη και σε τοπικές κοινότητες, πάντοτε με τη συνεργασία των τοπικών Προέδρων.

Ειδικότερα, εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε Τρίπολη, Σκοπή, Μερκοβούνι, Καμάρι, Ζευγολατιό, Λουκά και Μανθυρέα.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: "Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου, δώσαμε έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Καθημερινά, δίνουμε αγώνα για να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης και των χωριών μας, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες. Κάθε καλόπιστος, αναγνωρίζει ότι η εικόνα είναι σαφώς βελτιωμένη, σε σχέση με παλαιότερα. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε. Η προσπάθεια είναι διαρκής και θα συνεχιστεί ως το τέλος αυτής της θητείας".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.