Επικαιροτητα

Εξαφανίστηκε 14χρονη στη Σπάρτη

Συναγερμός στην αστυνομία.

Μεγάλη κινητοποίηση στη Σπάρτη για την Αμέλια (AMELIA) Κιρίλοβα (KIRILOBA), 14 ετών. Επείγουσα ανακοίνωσε εκδόθηκε από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 18/02/2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Θεολόγου, Σπάρτης Λακωνίας, η Αμέλια (Amelia)) (ον.) Κιρίλοβα (Kirilova) (επ.), 14 ετών, Βουλγαρικής καταγωγής.

"Το Χαμόγελο Του Παιδιού" προχώρησε στις 28/2/2022 στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η Αμέλια (Amelia) (ον.) Κιρίλοβα (Kirilova) (επ.), έχει ύψος 1,70 μ., βάρος 40 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε ασπρόμαυρη μπλούζα, μαύρο κολάν και αθλητικά παπούτσια χρώματος λευκό.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alerta pp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.