Επικαιροτητα

Αυτοψία Τζιούμη στο έργο ανάπλασης της πλατείας Ριζών

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Προχωράμε ακόμα ένα σημαντικό έργο στα χωριά μας και στοχεύουμε σε μία ισόρροπη ανάπτυξη, τόνισε στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Τρίπολης.

Το υπό εξέλιξη έργο της ανάπλασης της πλατείας Ριζών Τεγέας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Ο Δήμαρχος διαπίστωσε εκ του σύνεγγυς την πορεία των εργασιών, για ένα σημαντικό έργο το οποίο, με την ολοκλήρωσή του, θα αναβαθμίσει τις Ρίζες και την ευρύτερη περιοχή της Τεγέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο χρηματοδοτείται από το ΤΑΠ ΤΟΚ και έχει προϋπολογισμό 278.800 €, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου του δήμου Τρίπολης.

Αντικείμενο είναι η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας των Ριζών, που περιλαμβάνει τη διαμόρφωση χώρου, συνολικής έκτασης 2.500,00 μ2 περίπου, με ένα δίκτυο κινήσεων και στάσεων (με υπαίθριους καθιστικούς χώρους) και την οργάνωση της φύτευσης και των χώρων πρασίνου της πλατείας.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρει, σε δήλωση του: "Επισκέφθηκα τις Ρίζες για να διαπιστώσω από κοντά την πρόοδο των εργασιών, στην πλατεία του χωριού.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο υλοποιείται μέσα από την αγαστή συνεργασία του Δήμου και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ΤΑΠΤοΚ».

Η δημοτική μας αρχή δίνει έμφαση σε παρεμβάσεις που ομορφαίνουν τα χωριά μας και μία εξ αυτών είναι η ανάπλαση της πλατείας στις Ρίζες.

Προχωράμε λοιπόν ακόμα ένα σημαντικό έργο στα χωριά μας και στοχεύουμε σε μία ισόρροπη ανάπτυξη ανάμεσα στην πόλη της Τρίπολης και στις τοπικές μας κοινότητες".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.