Επικαιροτητα

"To ΠΑΣΟΚ δεν επιστρέφει απλά, επανιδρύεται" (pics, vid.)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Συνέντευξη τύπου στελεχών του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ, στην Τρίπολη, με αφορμή την προσυνεδριακή διαδικασία του κόμματος

Στις 8 Μαΐου, πρόκειται να διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να επιλεγούν, σε κάθε Περιφέρεια, τα μέλη που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του κόμματος, που θα διεξαχθεί μεταξύ 20 και 22 Μαΐου στην Αθήνα.

Για το σκοπό αυτό, συνεδριάζει σήμερα, στο ξενοδοχείο "Mainalon Resort", η Νομαρχιακή Επιτροπή της Αρκαδίας. Πριν την έναρξη της διαδικασία, στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου σε τοπικά ΜΜΕ. 

Ειδικότερα, παρόντες ήταν ο Βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς και ο Απόστολος Πόντας, Γραμματέας Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ. Και οι δυο επεσήμαναν, αφενός, πως το Κίνημα βρίσκεται μπροστά σ' ένα "ανηφορικό δρόμο", αλλά, αφετέρου, υποστήριξαν πως είναι απαραίτητος, για την Ελληνική πολιτική "σκηνή" και, τελικά, την Ελληνική κοινωνία, μια τρίτη, αξιόπιστη, εναλλακτική λύση, απέναντι σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Μεταξύ άλλων δε, τόνισαν τη σημασία της υφιστάμενης, ιστορικής παρακαταθήκης του ΠΑΣΟΚ και το τι σημαίνει η τελευταία αυτή για τους Έλληνες πολίτες. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, παρίστατο και ο Βουλευτής Αρκαδίας, Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Δείτε ένα σύντομο απόσπασμα από την τοποθέτηση του κ. Πόντα, εδώ

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.