Επικαιροτητα

Τζιούμης: “Θέλουμε τα χωριά του Δήμου Τρίπολης ζωντανά”

Την Τρίτη του Πάσχα, 26 Απριλίου 2022, μνήμη του Αγίου, Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστού Μάρκου Πελάγους.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκαν τα εγκαίνια του Ενοριακού Κέντρου του Ναού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου.

Στις εκδηλώσεις παρέστη ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ο οποίος σε δήλωσή του, αναφέρει: «Σήμερα, από το χωριό Πέλαγος του Δήμου Τρίπολης, γιορτάζουμε την εορτή του Αγίου Μάρκου.

Παράλληλα, συμμετείχαμε στην τελετή των εγκαινίων του Ενοριακού Κέντρου. Θέλω να συγχαρώ όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του έργου. Ένα έργο σπουδαίο για την τοπική κοινωνία.

Εμείς στη δημοτική αρχή θέλουμε τα χωριά μας να προοδεύουν, να είναι ζωντανά και προς αυτή την κατεύθυνση τα στηρίζουμε σε καθημερινή βάση με έργα και όχι με λόγια».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.