Επικαιροτητα

Ολοκληρώνεται το 14ο Συνέδριο της Ν.Δ.

Φωτογραφία: enikos.gr

Με την ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη

Τρίτη και τελευταία ημέρα σήμερα,Κυριακή 8 Μαΐου 2022, για το Συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος. Οι εργασίες της τρίτης ημέρας του Συνεδρίου ξεκίνησαν με προβολή χαιρετισμών της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και του δημάρχου της Οδησσού Τζέναντι Λεόνινταβιτς Τρούκανοβ.

Στη συνέχεια, το λόγο έλαβαν ο τέως Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης.

Ακολούθησε ανάγνωση συμπερασμάτων του 14ου Συνεδρίου και ομιλία από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Από τις 13:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.