Επικαιροτητα

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Σ' εξέλιξη οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Με ουσιαστικό "διακύβευμα" τη συμμετοχή των πολιτών, διεξάγονται σήμερα, Κυριακή 15 Μαΐου 2022, οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Μοναδικός υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε ολόκληρη την Επικράτεια, καλούνται- για πρώτη φορά- να εκλέξουν και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Να σημειώσουμε πως στις εκλογές για την Προεδρία, μπορεί να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί, ενώ σ' αυτήν για την Κεντρική Επιτροπή, μόνο τα μέλη. Ο Βουλευτής Αρκαδίας του κόμματος, Γιώργος Παπαηλιού, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Η συμμετοχή στις ανοιχτές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την Κυριακή συνιστά ακόμη ένα βήμα για την απαλλαγή της  xώρας από την κυβέρνηση του «συστήματος Μητσοτάκη».

Και αυτό θα γίνει, με την ήδη   διαμορφούμενη  νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία, η οποία, με τη λαϊκή εντολή (στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές), πρέπει και μπορεί  να οδηγήσει σε μια προοδευτική κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Τους στέλνουμε πίσω το λογαριασμό. Ψηφίζουμε Αλέξη Τσίπρα.

Εδώ μπορείτε να δείτε οδηγίες σχετικά με την εκλογική διαδικασία και εδώ τα βιογραφικά των υποψηφίων για την Κεντρική Επιτροπή

Μέχρι τις 12:00, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ψηφίσει 40.000 πολίτες. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο τελικός αριθμός θα είναι "επταψήφιος". 

 

Υποψηφιότητες για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΕΧΡΙ 5 ΣΤΑΥΡΟΥΣ

 

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΓΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΟΓΚΑ ΘΕΟΠΟΥΛΑ (ΠΟΛΎ)

ΔΕΔΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ)

ΖΟΥΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΛΑΥΤΗ ΣΤΕΛΛΑ

ΚΙΟΥΡΗ ΧΑΡΑ

ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ ΦΑΝΗΣ

ΛΑΓΩΝΙΚΑΚΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ

ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΑΚΗΣ)

ΜΑΖΟΚΟΠΑΚΗ ΟΛΓΑ

ΜΠΑΛΤΑ ΣΟΦΙΑ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΣΠΟΥΡΔΑΛΑΚΗΣ ΑΡΗΣ

ΣΤΑΪΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΑΥΛΑΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΒΛΑΣΗΣ

ΦΑΡΑΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΞΗΣ)

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ

ΧΗΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.