Επικαιροτητα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ισόβια κάθειρξη και 11 έτη του επέβαλε το δικαστήριο

Την ποινή των ισοβίων επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

Επιπροσθέτως στον 34χρονο πιλότο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης δέκα ετών για τη θανάτωση της Ρόξυ, της σκυλίτσας του ζεύγους. Το δικαστήριο αποφάσισε και την επιβολή χρηματικής ποινής 400 ημερήσιων μονάδων επί 50 ευρώ δηλαδή 20.000 ευρώ.

Τέλος, για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών και ποινή 3 χιλιάδων, ενώ για την ψευδή καταγγελία στις αρχές επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Μετά τη συγχώνευση οι τελικές ποινές που αποφασίστηκαν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι: Ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία συν κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών, ενώ επέβαλε χρηματική ποινή 21 χιλιάδων ευρώ.

ΠερισσότεραΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.